Vinski podrum 2016.- Split

Članovi Udruge SVC OPG Mahović i OPG Pavlin i ove godine su sudjelovali sa svojim proizvodima na sajmu vina i delicija "Vinski podrum 2016." u Splitu.

Vinski podrum ekskluzivana je mnifestacija za promociju vina i delicija vodećih hrvatskih proizvođača u organizaciji Slobodne Dalmacije. Osima vrhunskog prostora - 1700 godina starim Dioklecijanovim podrumima i niza događaja i radionicam ovaj sajam prati iznimnio jaka medijska kampanja u svim izdanjima SD, te promociji vina i proizvođača delicija koji se na njemu predstavljaju.

Treći sajam vina i delicija održao se 20. i 21. svibnja, a posjetilo ga je više od 5000 ljubitelja vina, koji su mogli uživati u kušanju renomiranih i više nagrađivanih hrvatskih vina, kao sireva i pršuta, maslinovih ulja, te drugih delicija. Uz domaće dalmatinske vinare, predstavila su se najbolja vina Branje, Slavonije, Zagorja, Podravine, Istre, kvarnerskih otoka .....

Sajam je bio namjenjen ugostiteljima, hoteljerima, trgovcima, te domaćim i stranim posjetiteljima. Izložbeno-prodajni karakter sajma u najtrktivnijem turističkom ambijentu grada Splita s naglaskom na mogućnost prodaje vina i delicija u jeku turističke sezone, bio je dodatni motiv svim vinarima da budu dio ove priče.